logo

Mandskab udlejes

Byggeri

M

angler du en enkelt håndværker til en specifik opgave? Eller et komplet team til udførelse af en større entreprise? Driftservice  ApS Mandskabsudlejning formidler dygtige faglærte håndværkere og erfarne bygningsarbejdere til løsning af opgaver inden for byggeri og håndværk.

Læs Mere

Industri

B

ehov for arbejdskraft til produktionen eller relaterede opgaver såsom transport, vedligeholdelse og lignende? Vi råder over en stor stab af kompetente industriarbejdere, chauffører og servicemedarbejdere til øjeblikkelig indsats i industriel produktion og drift.

Læs Mere

Pædagogisk vikar

P

ædagogiske medarbejdere til offentlige og private institutioner for både børn, unge og voksne er et af vores specialer. Vi løser jeres personalebehov for pædagoger og pædagogmedhjælpere ved akut og længerevarende sygdom samt omkring barselsorlov m.v.

Læs Mere

Rengøring

R

engøringshjælp tilbydes til både private, det offentlige og til virksomheder. Vi sender kvalificeret og omhyggelig arbejdskraft ved ethvert behov for grundig og samvittighedsfuld rengøring. Vi løser separate opgaver, men giver naturligvis også gerne tilbud på løbende serviceaftaler. Ring for tilbud.

Læs Mere

Social- og sundhedshjælper

V

i forstår og har erfaring med at løse kommuners ofte akutte behov for social- og sundhedshjælpere til afløsning ved sygdom og andre pludseligt opståede situationer. Vores uddannede social- og sundhedshjælpere er rutinerede og er uddannelsesmæssigt løbende opdateret.

Læs Mere